janvāris - martsaprīlis - jūnijsjūlijs - septembrisoktobris - decembris
3. Startptautiskais rokenrola festivāls Latvijā!
02 / 03 / 07
2007.gada 1.maijā norisināsies jau 3. starptautiskais rokenrola festivāls Latvijā!
Tāpat kā pagājušajā gadā festivāla rīkošanas vieta būs "Sapņu Fabrika", Lāčplēša ielā 101.
Sākums plkst. 15:00.
 
Izcili, profesionāli un interesanti dalībnieki!
 
Kā jau tas ierasts, arī šogad vēlamies piedāvāt labākos izpildītājus, kā arī dažādus rokenrola mūzikas stila novirzienus, lai pēc iespējas plašāk varētu redzēt šīs mūzikas daudzpusīgumu! 

 
 
Un tā:

* The Refreshments (Zviedrija) www.refreshments.nu - populārākā Zviedrijas grupa - Top Rock'n'Roll Band from Sweden! 2006. gada decembrī tās pēdējais disks pārdošanas ziņā ieguva zelta statusu. Ekskluzīvas tiesības pārstāvēt šo grupu pieder  EMA un Rock Around The Clock Productions.
Gandrīz visas dziesmas sacer grupas līderi Joakim Arnell un Johan Blohm. Lielākā daļa no tām ir tikušas atzītas par hitiem.
The Refreshments jau 16 gadus spēlē nemainīgā sastāvā. Šī unikālā grupa ir ļoti pieprasīta, tādēļ tā rūpīgi izvēlas kur, kad un ar ko koncertēt.


* Marco Di Maggio  ar savu grupu  Di Maggio Brothers (Itālija) www.marcodimaggio.com. Mūziķis, kas ir ticis atzīts par The Coolest Rock-a-billy On The Planet! Vienīgais itālis, kurš ir izpelnījies godu tikt iekļautam Rockabilly Slavas Zālē  (Rockabilly Hall of Fame - www.rockabillyhall.com/MarcoDiMaggio.html). Filigrāns ģitārists ar unikālu spēles tehniku. Ar Marko sadarbojas tādas šovbiznesa megazvaigznes, kā:

D.J. Fontana (Elvisa bundzinieks), Terry Williams (DIRE STRAITS bundzinieks), Scotty Moore (Elvisa ģitārists), Kevin Smith ( HIGHNOON un Brian Setzer Orchestra basists), Albert Lee (leģendārais ģitārists), Everly Bros., Paul McCartney, Eric Clapton, Linda Gail Lewis (JERRY LEE LEWIS-a māsa), Dave Roe ( JOHNNY CASH-a un DWIGHT YOAKAM-a basists), Gary Lambert (EDDIE COCHRAN-a un GLEN GLENN-a ģitārists), kā arī daudzi citi.

Marco ir spēlējis uz vienas skatuves kopā ar LITTLE RICHARD, BILL HALEY’s COMETS, BRENDA LEE, WANDA JACKSON,utt.

 
* Jive Cats www.jivecats.co.uk - šī dzīvespriecīgā grupa no Lielbritānijas atklās šīgada festivālu. Tā ir pirmā un pagaidām vienīgā swing и jump'n'jive stila grupa, kas jelkad ir uzstājusies Latvijā! Grupas soliste Flo ir viena no šī stila profesionālākajām mūsdienu izpildītājām!


* Festivāla īpašais viesis - bijušais rīdzinieks Valerijs Saifudinovs (Seiskis, par viņu ir daudz stāstīts sadaļā “Biogrāfija”) no ASV.

Festivāls norisināsies pateicoties milzīgajam firmas "Euro Auto" (www.euroauto.lv,  oficiālais Renault markas automašīnu pārstāvis Latvijā) atbalstam. Euro Auto atbalsta festivālu jau otro gadu pēc kārtas. Mēs pateicamies arī personīgi Nazilam Djominovam – firmas īpašniekam, melomānam, cilvēkam, kurš atbalsta īstu mūziku!
           
Augsta līmeņa izmitināšanu mūziķiem nodrošina viesnīca "Albert Hotel" www.alberthotel.lv, mūsu pastāvīgais partneris, pateicoties kuram festivāls ieguva loti labas 2. festivāla dalībnieku atsauksmes par izcilu mūziķu uzņemšanu Rīgā! 

Tipogrāfija "Mantojums" drukā festivāla plakātus!
           
Mūsu informatīvie atbalstītāji ir LNT, TV programma Utro.lv, "Бальзам на душу",  Radio Skonto, žurnāls "Kapitāls", "Hansa Nekustamie Īpašumi", "Rīgas Laiks", "Бизнес & Балтия", žurnāli "Rīgas Viļņi" un "Kas Jauns", portāls www.delfi.lv.

Liels paldies visiem, kas mūs ir atbalstījuši!
 
·          Biļetes uz festivālu varēs iegādāties "Biļešu Servisa" kasēs un interneta saitā (www.bilesuserviss.lv), sākot no 19. marta.

"WITHOUT MUSIC LIFE WOULD BE A MISTAKE!"



Blūzs un rokenrols uz vienas skatuves!
24 / 01 / 07
12. aprīlī, oficiālajā rokenrola dzimšanas dienā, "American Dream" lielajā sastāvā (ar pūtēju sekciju, kā agrāk "Pits Andersons & Arhīvs" laikos), uzstāsies uz vienas skatuves ar slaveno Tommy Castro Band no ASV!
 
Koncerts notiks "Rīgas Kongresu Namā".


Johnny Cash 75 gadu jubilejas koncerts
24 / 01 / 07
"American Dream" piedalīsies koncertā, kas ir veltīts Johnny Cash 75 jubilejai.
 
Tas notiks 10.martā, "Rock Cafe" Tallinnā, Igaunijā.
 
Bildes no koncerttūrēm, ar faniem, draugiem, mūziķiem, slavenībām utt.
 
CD, dažām dziesmām - mp3 faili
iphone4 ケース 人気