janvāris - martsaprīlis - jūnijsjūlijs - septembrisoktobris - decembris
3. starptautiskais rokenrola festivāls Latvijā ir noticis!
01 / 05 / 07
Sākumā jāizteic lielu atvainošanos visiem mājaslapas viesiem par nokavējušos informācijas sniegšanu! – festivāls ir norisinājies cik vien veiksmīgi iespējams!  
  
Par festivāla viennozīmīgiem favorītiem kļuva Di Maggio Brothers no Itālijas – Marko, kurš klausītājus aizrāva ar savu virtuozo ģitārspēli, apburošais Massimo ar samtaino balsi, kas valdzināja sievietes, un, protams, palaidnis-koķetētājs Matteo, kurš parādīja, kā tad pareizi jāspēlē slepa kontrabass! Bundzinieks Marko nodemonstrēja klasisko virzienu (ar specifisko kreisās rokas tehniku) un pierādīja, ka ne velti viņš ticis uzaicināts uz Rīgu  (Di Maggio Brothers spēlē arī trijatā), ritma sekcija spēlēja gardi un augstā līmenī turēja pulsējošo ritmu! Latviešu klausītāji, kā arī pārējie, kas uz festivālu Rīgā bija ieradušies no citām valstīm, augstu novērtēja vienu no mūsdienu labākajām rockabilly stila grupām mūsdienās, kā arī kļuva par lieciniekiem tam, ka īsts rockabilly ir ne tikai izcila spēlēšana uz instrumentiem, bet arī ideālas balsis!  
  
Dziedātāja Flo no Anglijas apbūra klausītājus ar savu profesionālo vokālu, kā arī valdzināja ar savām skaistajām ķermeņa formām!  
  
Dejojamā The Refreshments mūzika bija kā punkts uz “i” vakara noslēgumam un sagādāja prieku pāriem uz deju grīdas! Diemžēl, nezināmu iemeslu dēļ The Refreshments nebija atveduši līdzi pārdošanai ne diskus, ne video. Daudzi festvāla apmeklētāji vēlējās iegādāties oriģinālos ierakstus ar grupas asprātīgajiem dziesmu tekstiem, kuru liela daļa ir tikušas atzītas par hitiem...  
  
Pašā festivāla sākumā skatuve tika dota Pita bijušajam līdzgaitniekam Seiskim, kurš bija ieradies no ASV (par viņu ir daudz stāstīts sadaļā “Biogrāfija”), kā arī Pitam kopā ar savu grupu paplašinātā sastāvā ar saksofoniem.  
  
Vēlreiz jāizsaka liela pateicība festivāla galvenajam sponsoram, kas to atbalsta jau otro gadu – Nazilam Djominovam, kā arī viņa firmai Euro Auto! 
 
Bildes no koncerttūrēm, ar faniem, draugiem, mūziķiem, slavenībām utt.
 
CD, dažām dziesmām - mp3 faili
iphone4 ケース 人気