aprīlis - jūnijsjūlijs - septembrisoktobris - decembris
Jauns video
18 / 09 / 09
Jauns You Tube video - http://www.youtube.com/watch?v=4G6yna6WZQI,
nofilmēts Palangā, Lietuvā, š.g. 5. septembrī

Pita disks ir atzīts par labāko 2009. gada rockabilly CD pasaulē!
04 / 09 / 09
"Brass-A-Billy" CD JPF (Just Plain Folks Music Awards, ASV) konkursā ieņēma pirmo vietu kā "Labākais 2008./2009. gada albums" rockabilly kategorijā!
http://www.jpfolks.com/09albumwinners.html

Uzstāšanās JPF Music Awards Show apbalvošanas šovā!
29 / 08 / 09
Pits bija viens no 30 māksliniekiem (no 1500 nominantiem), kas 29. augustā "Wildhorse Saloon", Nešvilā, Tenesī uzstājās lielajā JPF Awards Show''ā!

Pita Andersona kompaktdisks “Brass-A-Billy” ir nominēts kā viens no desmit 2008./2009. gada labākajiem Rockabilly stila albumiem pasaulē!
01 / 07 / 09
Just Plain Folks nominee
 
  

     
„Just Plain Folks Music Awards” (JPF) konkursā, atšķīrībā no parējiem ASV notiekošajiem konkursiem (Grammy Awards, CMA Awards, Emmy Awards, Academy Awards, Tony u.c.) nesalīdzināmi plašāk tiek  izskatīti arī pretendenti ārpus ASV. Šis konkurss tiek rīkots jau sesto reizi kopš 2000. gada un jau ir kļuvis par vislielāko pasaules mūzikas konkursu, kas šogad aptver 81 mūzikas žanru kategorijas un atlasa pretendentus starp 42 000 mūzikas albūmiem un 560 000 dziesmām no 160 valstīm.  Konkursā izvēlas pēdējo divu gadu desmit labākos albūmus – 2009. gada nominantus.
2009. gada augustā notiks pēdējais konkursa etaps, kurā no 10 nominantiem katrā kategorijā tiks noteikts gada labākais albūms. Svinīga apbalvošanas ceremonija un grandiozs gala-koncerts notiks 28. un 29. augustā ASV "Mūzikas Pilsētā" Nešvilā (Nashville, Tennessee), ASV, uz kuru tiek aicināti visi nominanti. Koncerta mūziķu sastāvs arī tiks noteikts konkursa kārtībā.
JPF ir nekomerciāla mūziķu, komponistu, dziesmu tekstu autoru un producentu organizācija, kuras mērķis ir dot jebkuram pasaules mūziķim, neatkarīgi no viņa izcelsmes valsts, producentu vai leiblu lieluma, iespēju tikt pamanītam (laikraksts "L.A. Times" ir nodēvējis JPF konkursu par pasaules neatkarīgās mūzikas pasaules "Grammy"). Megaproducentu un ierakstu megakompāniju mūziķu darbi šajā konkursā piedalās līdzās parējiem, tādējādi konkurence ir sīva, bet taisnīga, jo iespējas visiem ir vienādas. Blūza kategorijā tika nominētas ASV megazvaigznes: Gatemouth Brown,  Delaney Bramlett vai Little Freddie King, kantrī kategorijā pasaulslaveni meistari: Gretchen Peters, Aaron Tippin u.c. Vienīgais kritērijs, motto, pēc kura žūrija atlasa labākos albūmus ir “Does the music move you?” (“Vai šī mūzika spēj aizraut?”).
Lielākā daļa no šī gada nominantiem ir no ASV, bet atsevišķās kategorijās ir arī pārstāvji no Eiropas – Vācijas, Šveices, Zviedrijas, Holandes un citām valstīm, kā arī no Āzijas valstīm.
No Baltijas valstīm šogad vairākās kategorijās tika nominēti mūziķi no Lietuvas – “Skamp”, kas bija arī MTV konkursa nominanti un Eirovīzijas dalībnieki, un “Jurga”. Daži albūmi ir nominēti arī no Krievijas - tostarp “Ska Jazz Review”, “Golden Age”, “Classicapella” un citi.
Pēc informācijas no organizātoriem, Pits Andersons ir pats pirmais pārstāvis no Latvijas, kurš jebkad tika nominēts pirmajā desmitniekā.
Plašāka infomācija www.jpfolks.com.
Rockabilly Album Nominees
Artist Name
Location
Boys Will Be Boys
Yeller Bellies
NV
Brass-A-Billy
Pete Anderson
Lavia
Fat Mamas Daughter
Cherry Casino and the Gamblers
Germany
High Country
Jason Lee Wilson
Germany
Island Girl
Kieron McDonald
Germany
Luck Is On My Side
Pep Torres
CA
Take Your Medicine
Big John Bates
BC
The Sun Also Rises, Vol. 2
Jamie Aaron Kelley
IA
Thrill Of The Year
The Buick 55's
UK
Welcome to Hot Rock Lounge
45 R.P.M.
Germany


 
Bildes no koncerttūrēm, ar faniem, draugiem, mūziķiem, slavenībām utt.
 
CD, dažām dziesmām - mp3 faili
iphone4 ケース 人気