oktobris - decembris
Piedalīšanās zvaigžņu kora Ziemassvētku labdarības dziesmas ierakstā
14 / 12 / 04
Otrdien 14. decembrī Radio SWH ierakstu studijā notika labdarības dziesmas “Ziemassvētki” ieraksts, ar kuras palīdzību tiks vākti līdzekļi  radošajiem cilvēkiem, kuri slimo ar multiplo, jeb izkaisīto sklerozi.
Dziesmas autori ir grupas Jauns Mēness pirmā sastāva dalībnieki un tā pirmo reizi tika ierakstīta 1988.gadā.
Ierakstā piedalījās mūziķi Marija Naumova, Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Mārtiņš Freimanis, Mirdza Zīvere, Lauris Reiniks, Detlef, Fomins un Kleins, Viktors Lapčenoks, Olga Rajecka, Ieva Akuratere, Pits Andersons, Ance Krauze, Jānis Sproģis, Raimonds Bartaševics, grupa Putnu Balle un Fredis.
Dziesmas instrumentālo pavadījumu ierakstīja grupas Jauns Mēness pirmā sastāva dalībnieki Gints Sola, Aivis Kalvāns, Uģis Tirzītis un Guntars Račs, piedaloties Uldim Marhilevičam.
Dziesmas ierakstu “Radio SWH Studijā” bez atlīdzības veica ierakstu producents Andris Grīnbergs. Dziesmas videoklipu bez atlīdzības veidoja režisors Jānis Rušenieks un montēs Mati Kustavus. Video tehniku bez maksas nodrošināja r/a “Labvakar”.
Atbalsta “ Latvijas televīzija”.
Dziesmas pirmatskaņojumu varēja klausieties Radio SWH 15.decembrī plkst. 15.15.
Dziesmas videoklipa pirmizrāde notika 16.decembrī LTV programmā “Rīts”.
Izkaisītā skleroze rodas, kad imūnsistēma sāk uzbrukumu nervu šūnu aizsargapvalkam, kavējot nervu signālu pārraidīšanu, kas izraisa vājumu un nogurumu. Šie uzbrukumi var izraisīt pakāpenisku invaliditāti. Joprojām nav izgudrotas zāles, kas pilnībā šo procesu varētu apturēt.
Projekta īstenotājs ir Latvijas Izpildītāju un Producentu Apvienība sadarbībā ar Latvijas Multiplās Sklerozes Asociāciju (Vairāk par organizāciju un slimību varat uzzināt - http://www.rehab.lv/lmpb/lmsa.htm
Ziedot iespējams pārskaitot naudu Latvijas Multiplās Sklerozes Asociācijai:
A/S Rietumu Banka. Konts: LV10RTMB0000068801518
Ar norādi -“ Ziemassvētku zvaigzņu koris”.
Informācija ziedotājiem 7063090 ( Inese)
Ziedot vienu latu iespējams zvanot uz ziedojumu tālruni: 9006283
Ziedojot vienu latu būs iespējams lejupielādēt dziesmas ierakstu Mp3 formātā portāla www.apollo.lv/portal/articles/36203

Pits Andersons – “Sentimental” (MicRec MRCD 238)
14 / 10 / 04
Pits Andersons ir ierakstījis jaunu CD albumu. Kā uzskata mūzikas pazinēji un arī pats mākslinieks, tas ir labākais, ko mūziķis jebkad ir radījis. Disks ir visai neparasts Pitam. Tajā ir pārstāvēta rokenrola un kantrī mūzikas “lēnā”, sirsnīgā, balādiskā puse. Daudziem var pat būt par atklājumu, cik daudz pozītīvas enerģijas, prieka, vieglas ironijas un tajā pašā laikā miera un siltuma nes šī jaukā mūzika. Diska nosaukums ir “Sentimental”. To var klausīties braucot ar auto, kā arī dejojot mājās lēnās dejas ar mīļoto cilvēku jeb klubā ar jaunu satraucošu partneri.
Pits Andersons - tā ir ar gadiem pārbaudīta kvalitāte un simbols bezkompromisu attieksmei pret savu darbu. Arī šoreiz. Ir ierakstītas 14 rūpīgi atlasītas un savdabīgi izaranžētas lieliskas un pasaulē sen atzītas dziesmas, kā arī Pita komponētā balādiskā kompozīcija „Baby I’m Crazy ‘Bout You”.
Ierakstot jauno albumu talkā ņemti vislabākie pašmāju rokenrola un kantrī mūzikas meistari.
 Par šo albumu jau ir saņemtas ekselentas atsauksmes no dziedātāja partneriem ASV, Anglijā un Zviedrijā.

 
Bildes no koncerttūrēm, ar faniem, draugiem, mūziķiem, slavenībām utt.
 
CD, dažām dziesmām - mp3 faili
iphone4 ケース 人気